Ingen Choklad- och kaffefestival i Uppsala

Det kommer tyvärr inte att bli någon Choklad- och kaffefestival i Uppsala 2015 och inte heller 2016 enligt festivalens hemsida www.chokladkaffe.se.

3 reaktion på “Ingen Choklad- och kaffefestival i Uppsala”

 1. Hej!

  Jag avgudar choklad men kan pga privata orsaker inte konsumera så mycket fett längre. Det känns ju nästan omöjligt att hitta choklad av bra kvalité med lågt fettinnehåll… Så, eftersom du verkar kunnig och har provat en hel del choklad, finns det någon du skulle kunna tipsa om?

  Förstår att det kan vara svårt att kompromissa god choklad med fettinnehållet, men nöjer mig med en ganska god choklad med helt ok fettmängd. Lite fett för en sådan god choklad helt enkelt. Om det finns, haha., skulle vara evigt tacksam om det finns någon du bara funderar på.. Behöver ju själv inte äta så mycket:)

  Tack på förhand,
  Chokladälskare

   1. Bra att du hittade något passande. Annars kan du göra varm choklad på kakaopulver och mjölk. Det är gott och innehåller lite fett jämfört med vanlig mörk choklad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>